Opinia Timisoarei

Veste grozava. A fost gasit baietelul disparut in drum spre scoala la Timisoara

TIMISOARA. Plang de fericire. Parintii copilului disparut luni dimineata in drum spre scoala la Timisoara isi vor imbratisa baietelul. Micutul a fost gasit.

CITESTE SI: Parinti disperati la Timisoara. Le-a disparut copilul in drum spre scoala. Tu l-ai vazut? Foto 

Copilul e teafar si nevatamat si se plimba cu tramvaiul 9.

Politistii de la Compartimentul Urmariti din cadrul IPJ Timis aveau deja cateva piste pe care le cercetau in cursul serii, iar la un moment dat, una dintre ele s-a confirmat. Baietelul in varsta de 10 ani se plimba prin oras.

Dimineata, fericit ca ningea, Raul a decis sa se abata din drumul sau catre scoala 25 din Timisoara si sa admire orasul imbracat in straie de zapada.

Dupa ce s-a plimbat pe jos mai multa vreme, a hotarat sa isi continue excursia prin cartiere cu tramvaiul. Lucru confirmat de un apropiat al familiei caruia i s-a parut ca l-ar fi vazut pe baietel. N-a fost insa sigur si i-a anuntat pe parinti abia spre seara cand a citit in presa ca micutul era dat disparut, iar politia si familia il cautau de zor.

Baietelul a fost preluat in jurul orei 20.00 dintr-un tramvai de pe traseul liniei 9 si dus la sediul Politiei pentru audieri, apoi va fi incredintat parintilor.

Multumim tuturor cititorilor opiniatimisoarei.ro care au distribuit informatiile legate de copilasul disparut.

Exit mobile version