Opinia Timisoarei

Veste buna pentru soferi! Una dintre cele mai circulate strazi din Timisoara e in reabilitare. Se largeste la 3 benzi! FOTO!

TIMISOARA. Parcare pe o parte a strazii, un trotuar mai mic pe cealalta parte, si mai mult spatiu de circulatie pentru masini. Asa arata planul Primariei pentru Aleea Ripensia, strada unde deja au inceput lucrarile de refacere, chiar necesare pe o buna portiune a sa.

Largirea Aleii Ripensia a inceput din zona dinspre stadionul Dan Paltinisanu, unde o parte din trotuarul de pe partea dreapta a fost deja schimbat. Piatra care se afla pe trotuar a fost scoasa pe o bucata de cateva zeci de metri, au fost puse borduri noi, trotuarul a fost inaltat si asfaltat.

Odata cu aceste lucrari, strada va fi largita la trei benzi de circulatie, iar cei care isi parcau masinile in zona si urcau pe trotuar, nu vor mai putea face acest lucru. Pe langa lucrarile la trotuar, s-au mai peticit si zonele din sosea in care asfaltul era degradat.

Acelasi lucru urmeaza sa se intample si cu portiunea ramasa pana la intersectia cu strada 1 Decembrie 1918. In acest an s-au mai facut lucrari de reparatie la Aleea Ripensia, dupa ce o groapa semnalizata la acea vreme cu o ramura dintr-un pom, a fost acoperita la numai o zi dupa articolul aparut in opiniatimisoarei.ro.

CITESTE SI: Atentie, sa nu va rupeti picioarele! Gestul facut la Timisoara de un om de bine! FOTO!

Trotuarul de pe fosta Alee a Sportivilor avea oricum nevoie de reparatii, mai ales in apropiere de intersectia cu strada 1 Decembrie 1918, unde, din cauza masinilor care au parcat de-a lungul vremii in zona sau a celor care opreau ocazional sa cumpere cate ceva de la vanzatorii de flori, pietrele au fost desprinse din trotuar.

Exit mobile version