Opinia Timisoarei

Veste buna pentru soferi: au scapat de cosmarul drumului Deva-Orastie! Vezi cum arata cea mai noua autostrada din Romania! VIDEO

La scurt timp dupa ce autostrada Deva – Orastie a fost inaugurata, traficul pe una din cele mai aglomerate sosele din Romania a fost complet decongestionat. Soferii au filmat cum se circula pe noua autostrada.

Intr-o filmare realizata de un pasionat de infrastructura pe un forum de specialitate, se poate vedea ca traficul de pe drumul national DN7 s-a mutat pe noua autostrada, iar conditiile de mers sunt acum excelente. Autostrada a fost deschisa cu toate spatiile de servicii functionare, iar limita de viteza este cea normala, de 130km/h. In film se mai poate vedea ca traversaerea oraselor Deva si Orastie se face in aproximativ 15 minute, fata de peste o ora cat dura pana acum.

La tronsonul Deva –Orastie, cu o lungime de 32,5 kilometri, lucrarile trebuiau finalizate la inceputul lunii februarie a acestui an, conform contractului semnat in noiembrie 2010 de CNADNR cu constructorul Strabag – Straco Grup.

Mai multe detalii AICI.

FOTO: skyscrapercity.com

Exit mobile version