Opinia Timisoarei

Veste buna! Ce se intampla, de luni, la pasajul subteran de la Michelangelo, din Timisoara?

TIMISOARA. Caldura reporneste motoarele pe santierul de la Michelangelo. Dupa mai multe amanari, justificate, spunea el, de temperaturile scazute din timpul noptii, primarul Nicolae Robu anunta astazi ca in cateva zile ar putea da drumul la lucrarile de finalizare a pasajului subteran care trece pe sub intersectia de la Michelangelo, din Timisoara.

β€žLa Michelangelo probabil ca luni voi da ordin de reincepere a lucrarilor. Luni voi consulta prognoza meteo. Asa cum se prezinta ea astazi, saptamana viitoare vor fi temperaturi de peste 6 grade Celsius si ziua, si noaptea. In aceasta saptamana am avut si 2 grade Celsius si ne apropiam de 0β€ž, a explicat vineri primarul Nicolae Robu.

Potrivit edilului, la pasaj nu mai sunt multe finisaje de facut, astfel ca din momentul reinceperii lucrarilor, in doar doua saptamani acestea ar trebui sa fie terminate. Asadar, este de asteptat ca in prima parte a lunii mai soferii sa poata urma noul traseu ce face legatura, prin subteran, intre bulevardul Vasile Parvan si bulevardul Corneliu Coposu.

Exit mobile version