Opinia Timisoarei

‘Veniti repede, ca se intampla o nenorocire la etajul 10’. Apelul de urgenta care a pus pe jar pompierii si politistii la Timisoara. Video

TIMISOARA. Mobilizare uriasa de forte la Timisoara, luni seara. Pompierii si politistii au fost chemati, printr-un apel la numarul de urgente 112, pe strada Gheorghe Lazar, nr. 42, sa intervina pentru a salva un barbat care ar fi intentionat sa se arunce de la etajul 10.

CITESTE SI: Trebuie sa fie gata pana in ianuarie. Cum arata santierul si ce s-a facut pana acum la Pasajul Solventul de la Timisoara, la care lucreaza 10 firme. Video

CITESTE SI: Atac salbatic intr-un bar. Tanara injunghiata 

Un timisorean cu spirit civic l-a observat pe barbatul aflat pe terasa de la etajul 10 ca se tot agita, asa ca nu a stat pe ganduri si a chemat repede fortele de interventie, de teama ca nu cumva sa se intample o tragedie.

Ajunsi la blocul turn indicat, atat politistii, cat si pompierii, au avut parte de o surpriza.

Barbatul aflat pe terasa apartamentului sau de la etajul 10 nu facea altceva decat sa… vorbeasca la telefon. E drept, ceva mai energic. Le-a dat asigurari oamenilor legii ca nu are nicio intentie necurata si ca doar a fost prins in acea conversatie telefonica.

Toata lumea a rasuflat usurata, iar salvatorii s-au retras.

Exit mobile version