Opinia Timisoarei

Velcea, audiat in cazul mitei pentru arbitri: M-au intrebat daca am vazut, daca stiu, daca cred. Le-am raspuns: Nu, nu, nu!

Comisia de Disciplina din cadrul FRF ancheteaza in continuare cazul in care gruparea timisoreana a fost acuzata de incercare de mituire a unui arbitru, iar antrenorul Vali Velcea alaturi de reprezentantii conducerii au fost chemati la Bucuresti pentru a da declaratii.

”Am fost la Bucuresti. M-au intrebat daca am vazut, daca cunosc, daca stiu, daca cred. Le-am raspuns: Nu, nu, nu, nu!” a spus Vali Velcea.

Asistentul Iulius Timar a reclamat-o pe ACS Poli la Comisia de Disciplina din cadrul FRF, in urma cu cateva saptamani, sustinand ca dupa meciul din 22 septembrie dintre gruparea timisoreana si Alba Iulia(4-1) la care a oficiat la una din tuse, ar fi fost abordat de doi apropiati ai echipei banatene, care ar fi incercat sa-i ofere o suma de bani. Deocamdata Comisia de Disciplina nu a anuntat vreo decizie in acest caz, continuand sa audieze partile implicate. ”Au fost audiate persoanele care au fost chemate , in rest nimic concret, care sa ne vizeze pe noi ca si club, ne afecteaza mai mult ca imagine”, a spus managerul sportiv Calin Rosenblum. Supozitia ca totul ar fi fost o rautate venita din exterior exista si ea, desi cei de la clubul timisorean evita sa faca vreun comntarie  oficial in acest sens: ”Nu putem face supozitii acum, atata timp cat cazul e in curs”, s-a limitat sa declare managerul sportiv al lui ACS Poli.

Citeste si:

ACS Poli incearca sa recupereze la Targu Mures punctele pierdute etapa trecuta. Velcea: Sper ca ne-am revizuit greselile

ACS Poli va incerca sa transfere in iarna jucatori pentru Liga I. Velcea: Nu vreau jucatori de care sa ma debarasez la vara, daca promovam

Nicu Boldea: Nu am marcat la Recas in doi ani si jumatate atatea goluri cate am marcat la ACS Poli in noua meciuri

 

 

Exit mobile version