Opinia Timisoarei

Vecine de clasament si cu bilant egal in confruntarile directe. Ripensia Timisoara vrea sa inceapa anul oficial cu un scor bun la Targu Jiu

TIMISOARA. Dupa o asteptare destul de lunga, cu un cantonament in Antalya si meciuri de pregatire in Timisoara si nu numai, Ripensia este gata de restart. In prima parte a campionatului, echipa banateana mai are de disputat 3 jocuri, dintre care primul, sambata, la Targu Jiu cu Viitorul Pandurii.

CITESTE SI: Repornesc vaporasele pe Bega, iar bicicletele revin in rastele la Timisoara 

Ripensia merge in Gorj de pe locul 13, cu 21 de puncte, in timp ce oltenii sunt pe pozitia a 14-a, cu un punct mai putin decat ros-galbenii.

Pana acum, s-au jucat patru partide directe în Liga 2, fiecare dintre cele doua trupe bifand cate o victorie. In singura deplasare de pana acum in fief-ul Viitorului, banatenii au invins cu 3-2, in 14 aprilie 2019. Golurile au fost marcate de Petre (min. 45), Ionica (min. 70), respectiv Stoica (min. 32), Mansour (min. 51) si Draghici (min. 90+5).

Un singur jucator se mai regaseste in lotul Ripensiei fata de cei care au jucat in urma cu trei ani la Petrosani: este vorba despre Gabriel Stoi. In ultimul joc direct, Viitorul a invins cu 2-0 la Timisoara, în martie 2021.

Florin Fabian nu va putea conta pe Sturzu si Gavra, suspendati. De asemenea, Mitrov este indisponibil din punct de vedere medical.

Exit mobile version