Opinia Timisoarei

Vasile Dincu este sustinut de PSD Timis pentru un loc eligibil pe lista de candidati la alegerile europarlamentare

TIMISOARA. Sociologul Vasile Dincu, presedintele Consiliului National Politic al PSD, este sustinut de PSD Timis pentru a ocupa un loc eligibil pe lista de candidati ai partidului pentru alegerile europarlamentare din data de 9 iunie 2024.

CITESTE SI: Viitorul stadion de tip lego din Calea Buziasului, cu 10.000 de locuri in tribune, va purta numele de ‘Arena Eroii Timisoarei’. Trebuie sa fie gata in mai putin de 2 ani si jumatate. Foto si video 

Decizia a fost luata in cadrul unei sedinte a Biroului Politic Judetean al PSD Timis, de vineri.

”Biroul Politic Judetean al PSD Timis s-a reunit astazi pentru a lua mai multe decizii organizatorice in vederea pregatirii alegerilor europarlamentare care vor avea loc in luna iunie a acestui an. Unul dintre cele mai importante puncte discutate a fost sustinerea Organizatiei Judetene Timis a Partidului Social Democrat pentru un candidat la functia de europarlamentar. In urma consultarilor din cadrul BPJ, s-a hotarat ca PSD Timis sa il propuna si sustina pe Vasile Dancu pentru un loc eligibil la alegerile din 9 iunie”, a transmis PSD Timis.

Vasile Dincu, sociolog si profesor universitar, este vechi membru al Partidului Social Democrat, cu o bogata experienta politica. A fost senator, ministru in trei cabinete, dar si europarlamentar.

“Sustinerea lui Vasile Dancu vine ca urmare a discutiilor pe care le-am avut cu colegii mei din interiorul PSD Timis si din regiunea de vest. Vorbim despre un om cu o vasta experienta politica, despre un adevarat intelectual, un om care, consideram noi, poate reprezenta foarte bine Romania la Bruxelles, un loc in care trebuie sa se auda voci importante si curajoase”, a declarat presedintele PSD Timis, Alfred Simonis.

In anul 2019, la precedentele alegeri europarlamentare, PSD Timis a sustinut-o pe Bianca Gavrilita, medic de profesie. Aceasta, insa nu a ocupat un loc eligibil pe lista de candidati si nici nu a obtinut un mandat de europarlamentar.

Exit mobile version