Opinia Timisoarei

Vasile Caprea, liderul PP-DD Timis, cu jalba-n protap la fostii colegi din PRM

Este binecunoscuta rivalitatea intre PRM si nou infiintatul partid PP-DD, atat la nivel national, cat si la nivel local. Liderii judeteni ai celor doua formatiuni, Grigore Trif, de la PRM, si Vasile Caprea, de la PP-DD, nu rateaza nicio ocazie sa se atace in public.

Daca la nivel central nu pare sa mai existe nicio cale de impacare intre Corneliu Vadim Tudor (PRM) si Dan Diaconescu (PP-DD), la nivel local, primul pas a fost deja facut.

Vasile Caprea a batut sfios la poarta partidului din care a plecat, la PRM, pentru a duce, personal o invitatie omologului sau, Grigore Trif, la lansarea oficiala a PP-DD care va avea loc la Timisoara la 1 octombrie.

Caprea l-ar fi rugat pe Trif sa inceteze atacurile la adresa partidului sau si sa traiasca impreuna intr-o buna prietenie, macar in Timisoara, daca la Bucuresti liderii partidelor nu se impaca. Trif ar fi fost categoric si nu numai ca a refuzat invitatia, ba chiar i-a spus lui Caprea ca in continuare va spune ce gandeste despre PP-DD.

_______________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version