Opinia Timisoarei

Vasile Blaga a strigat la Boc: Cu calmul asta ajungem in iad! VEZI STENOGRAME din sedinta PDL!

Ultima sedinta din sanul Partidului Democrat Liberal a fost un adevarat circ. Mai multi parlamentari PDL i-au cerut premierului Emil Boc sa-si prezinte strategia fata de partid pentru perioada viitoare. Portalul Hotnews a publicat stenogramele intalnirii dintre democrat-liberali.
Explicatiile premierului nu i-au multumit pe mai multi parlamentari ai PDL. Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a raspuns dur, spunand ca s-a saturat de lozinci, iar cu calmul ajung in iad. Acesta a vrut raspunsuri clare de la premier spunand ca partidul nu moare fara Blaga sau Boc.

M-am saturat de lozinci, cu calmul ajungem in iad. Daca stiti ce trebuie facut, spuneti-ne si noua pentru ca noi nu stim. Partidul nu moare fara Blaga sau Boc„, a spus Vasile Blaga.

In replica, premierul a cerut mai multa rabdare din partea partidului si a declarat ca mai lipsesc cateva piese de puzzle: „Va vom comunica si eu si presedintele ce urmeaza sa facem in continuare”, a spus Boc.

Roberta Anastase a incercat sa linisteasca spiritele dand asigurari ca partidul se gandeste la strategia de redesenare a colegiilor astfel incat actualii alesi sa mai obtina un nou mandat.

Am comandat un sondaj de opinie ca sa stim cum stam si cum sa modificam legislatia electorala si sa redesenam colegiile. in functie de sondaje care sunt pe fiecare colegiu in parte putem sa redesenam harta circumscriptiilor electorale„, a spus Anastase.

Exit mobile version