Opinia Timisoarei

Varsare de sange pe timp de nunta, nu departe de Timisoara! Bataie ca-n filme, cu cutite, pari si topoare. Un mort si mai multi raniti! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Incaierare sfarsita in sange, intr-o comuna din Timis, noaptea trecuta!  Strazile din Lenauheim s-au transformat in scene de razboi, iar protagonisti au fost un tanar furios, membrii unei familii si mai multi petrecareti de la o nunta, intre care si tatal miresei.

Batalia s-a sfarsit tragic. Un barbat de 36 de ani, tata a 3 copii, a pierit. Cel care l-a ucis a ajuns ranit la spital.

Totul a inceput sambata dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, pe o strada din Lenaheim, pe care un sofer o transformase in pista de Formula 1.

Un barbat de 36 de ani a iesit la poarta si i-a cerut sa inceteze cu ambalatul motorului pe strada lui, ca ii deranjeaza familia si vecinii.

Soferul a tras pe dreapta si, nervos ca i s-a pus in vedere sa nu mai calce pedala de acceleratie, s-a luat la cearta cu barbatul si a sfarsit prin a-i trage un pumn in cap. La scurt timp, a aparut Politia care i-a amendat pe amandoi pentru tulburarea linistii publice.

In jurul orei 21.00, impreuna cu fratele sau, soferul s-a intors pe strada cu pricina, dornic de razbunare. Din 4 masini care au oprit in poarta barbatului au coborat mai multi indivizi inarmati. Intre ei si cativa nuntasi care plecasera de la petrecerea organizata la un local din comuna.

L-au chemat la poarta pe stapanul casei si au pornit bataia. Rudele i-au sarit si ele in ajutor.

A urmat o incaierare generala in care s-au impartit cu darnicie pumni, picioare, pari, cutite, topoare si rangi in toate partile.

Chiar de la bun inceput, fratele soferului razbunator s-a repezit la barbatul de 36 de ani cu care voia sa-si incheie socotelile si i-a tras cu sete un par chiar in moalele capului. Victima s-a prabusit ca secerata la pamant.

La un moment dat, cativa dintre agresori s-au urcat in doua dintre masini si au demarat in tromba. Autoturismele ramase parcate in fata portii au fost facute zob cu topoare si rangi de catre rudele atacate.

Una dintre cele doua masini, cu care agresorii au incercat sa dispara a fost urmarita de cei implicati in scandal si s-a oprit intr-un sant, insa cea de-a patra s-a facut nevazuta.

Vecinii speriati au sunat la numarul de urgenta 112 sa ceara ajutor.

In scurt timp, la fata locului au intervenit mascatii de la SAS si jandarmii ca sa opreasca macelul.

Cand au vazut ca stapanul casei nu mai misca, dupa lovitura fulgeratoare pe care i-a aplicat-o fratele soferului cu care se certase in cursul dupa-amiezii, ingrozita familia l-a urcat intr-o masina si a pornit spre Jimbolia. Pe drum insa, oamenii s-au intalnit cu ambulanta care venea sa il preia si l-au incredintat pe barbat medicilor.
Tanarul de 36 de ani insa era deja in coma profunda si a decedat in drum spre spital.

Fratele soferului care a venit sa isi faca dreptate si l-a ucis pe barbat a ajuns si el la spital la Jimbolia, iar mai apoi a fost transferat la Timisoara, la Spitalul Municipal. Este batut mar si are numeroase taieturi si traumatisme.

Tot in mainile medicilor au ajuns si parintii barbatului decedat.

Restul celor implicati in rafuiala au scapat doar cu capete sparte, vanatai si rani superficiale.

Patru dintre agresorii veniti sa ajute la razbunarea soferului, printre care si tatal miresei de la nunta, au fost dusi la audieri la Politia din Lenauheim. La fel doua dintre rudele tanarului decedat.

In total, aproximativ 15 persoane au luat parte la bataie, astfel ca pe unii dintre agresori, politistii urmeaza sa-i identifice.

La fata locului au sosit un procuror si criminalistii care s-au apucat sa adune probe pentru a elucida conditiile in care s-a produs moartea barbatului.

In urma lui au ramas 3 copii orfani de tata, intre care cel mai mic are doar 1 an.

Batausii sunt cercetati pentru mai multe infractiuni, intre care omor, loviri si alte violente si tulburarea linistii publice.

UPDATE 1: Primul retinut de politisti, pentru 24 de ore, este fratele soferului razbunator, care este banuit de omor. Va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE 2: 30 de zile dupa gratii! Aceasta a fost decizia judecatorilor care l-au audiat in aceasta seara pe barbatul acuzat ca l-a ucis pe tanarul de 36 de ani in fata portii casei sale din Lenauheim.

Magistratii au hotarat sa ia masura arestarii preventive impotriva lui. Ancheta continua.

Exit mobile version