Opinia Timisoarei

O vanzatoare din Timisoara a fost prinsa la furat in supermarketul in care lucra! Vezi unde s-a intamplat!

TIMISOARA. O angajata intr-un supermarket din cel mai mare centru comercial din Timisoara a fost prinsa la furat chiar in magazinul in care lucra ca si casiera. Femeia il ajuta pe un prieten sa scoata produse fara sa le plateasca.

A fost prinsa chiar de colegii ei de la serviciul de paza, care au urmarit desfasurarea intregului furt pe camerele de supraveghere ale supermarketului.

Jandarmii timisoreni au fost anuntati de 2 furturi, ambele petrecute intr-o singura zi. In primul caz, un barbat de 51 de ani din Hunedoara a vrut sa plece acasa cu produse cosmetice, pe care le-a ascuns sub haine,  fara sa plateasca. El vroia mai apoi sa le vanda.

In aceeasi zi, dar spre seara, un tanar de 23 de ani si-a umplut cosul si a mers la casa cu mai multe produse alimentare. Casiera a trecut prin fata aparatului de scanat doar o parte din produse. Fapta ei a fost observata imediat de agentii de paza, care au anuntat jandarmeria. Cei 3 au recunoscut ca au vrut sa fure si risca acum sa ajunga dupa gratii.

Exit mobile version