Opinia Timisoarei

Vandalii au dat iarasi iama prin jardinierele de pe podul Michelangelo din Timisoara!

TIMISOARA. Aproape ca este la ordinea zilei ca angajatii Primariei Timisoara sa schimbe jardinierele cu flori de pe podul Michelangelo. Unii cetateni ai orasului si-au facut o adevarata distractie din distrugerea aranjamentelor florale.

Nu mai putin de 13 jardiniere au fost distruse in noaptea de dinaintea deschiderii oficiale a pasajului rutier de la Michelangelo.

13 jardiniere au fost distruse complet. Nu ma refer la cei veniti din alte parti la Timisoara, cum sunt si eu, la vinituri. M-am referit la raufacatorii care sunt din Timisoara si mai sunt raufacatori care sunt in trecere prin Timisoara la cersit, vandalizat etc. Trebuie sa fim necrutatori fata de acesti indivizi”, a declarat Nicolae Robu, edilul Timisoarei.

Primarul a mai spus ca este dispus sa amplaseze in aceasta intersectie camere de luat vederi, insa cei care vandalizeaza isi pot ascunde fetele sub glugi, cagule sau caciuli si vor fi greu de identificat.

Asa ca pana la gasirea unei solutii mai bune, zona intersectiei Michelangelo va fi supravegheata de politistii locali care vor fi atenti si ca peretii pasajului sa nu cumva sa fie desenati cu graffiti.

Exit mobile version