Opinia Timisoarei

‘Vanatoare’ de biciclisti care sfideaza regulile in trafic, la Timisoara. Razie a politistilor soldata cu peste 150 de amenzi

TIMISOARA. Tot mai desele accidente care au ca protagonisti biciclistii i-au indemnat pe politisti sa faca o serie de controale in trafic urmarind felul in care cei care pedaleaza prin oras, dar si soferii respecta legea.

CITESTE SI: Perchezitii in Primaria Timisoara. Politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice, cercetari legate de concursuri de angajare organizate de administratia Fritz

Marti, agentii rutieri si colegii lor de la Locala au organizat o razie intre orele 9.00-13.00 si 15.00-19.00 pe strazile din Timisoara.

Politistii au legitimat 204 persoane si au controlat 106 masini. Au aplicat 165 de amenzi, de aproape 36.000 de lei, intre care 109 le-au rupt biciclistilor pentru nerespectarea normelor rutiere.
Agentii au lasat pietoni si 11 soferi pentru neacordare de prioritate pietonilor, pentru neacordare de prioritate vehiculelor, dar si pentru ca s-au urcat bauti la volan.

 

 

Exit mobile version