Opinia Timisoarei

Vampirii chiar exista! O tanara a fost retinuta pentru o crima oribila!

Fata, pe numele ei, Stephanie Pistey are 18 ani si se declara vampirita. Doar pe jumatate, pentru ca, spune ea, ar fi varcolaca. Stephanie Pistey are o poveste cel putin socanta.

Politia din Florida spune ca in iulie, Pistey si-a omorat prietenul pe nume Jacob Hendershot, in varsta de 16 ani, dupa care i-a ascuns cadavrul intr-un canal. Politia a presupus ca Pristey l-ar fi omorat, pentru ca aceasta a declarat iniltial ca a fost violata de catre Hendershot scrie CBS.

Cinci oameni, pana acum, inclusiv Pistey, sunt acuzati ca au legatura cu crima oribila. Investigatia a scos la iveala practici ale unui cult vampirst, iar in momentul confruntarii cu aceste informatii, tanara suspecta nu a negat nimic. Din contra, sustine ideea si se declara pe jumatate vampir si varcolac.

Tanara a negat ca i-ar fi baut sangele victimei sale, dupa crima, dar sustine ca a baut sangele logodnicului ei, in varsta de 25 de ani, si el acuzat de complicitate la crima. Intr-un interviu din inchisoare, pentru postul de televiziune WJHG, ea a declarat ca „de cand aveam 12 ani, stiu ca va suna aiurea asta, dar de atunci cred ca sunt vampir. De fapt pe jumatate vampir, pe jumatate varcolac„.

Exit mobile version