Opinia Timisoarei

Vama, Alina Eremia, The Motans, ASIA la Parcul Primaverii de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara. Intrarea este libera

TIMISOARA. Cel mai mare festival multicultural din regiune, Parcul Primaverii, va incepe in 24 aprilie si se va inchide dupa sarbatorirea zilei de 1 Mai. Accesul este gratuit pentru toate cele 8 zile pline de veselie, concerte si activitati pentru copii.

CITESTE SI: Atentie! Se inchide unul dintre cele mai circulate poduri din Timisoara. Pasarela Indragostitilor va fi demolata 

Evenimentul sustine reconectarea la natura si petrecerea timpului in aer liber, astfel ca timisenii sunt invitati sa viziteze Muzeul Satului Banatean amenajat sub forma de parc tematic, o celebrare a renasterii naturii si a optimismului anotimpului primavara.

Parcul Primaverii este un eveniment finantat de Consiliul Judetean Timis, aflat la a doua editie. Anul trecut, acesta a adunat peste 50.000 de participanti de toate vârstele.

Programul artistic care se va desfasura pe 3 scene se adreseaza mai multor segmente ale publicului larg, principalii invitati fiind Vama, The Motans, A.S.I.A., Alina Eremia, Rares, Holy Molly, Jean Gavril, Olivia Addams, Melting Dice, The Case, Flare Head si Amalia Gaita.

Mai multe detalii despre program si atractiile pregatite pentru timiseni pot fi gasite pe www.parculprimaverii.ro

Exit mobile version