Opinia Timisoarei

Valeriu Tabara, implicat intr-un accident rutier in Izvin, la 20 de kilometri de Timisoara. FOTO SI VIDEO!

UPDATE: Valeriu Tabara a suferit fractura de femur la ambele picioare, in urma accidentului.

Valeriu Tabara are fractura de femur la ambele picioare si va ramane internat la sectia de ortopedie a Spitalului Judetean din Timisoara. Este vorba despre o leziune care trebuie operata si care se recupereaza in saptamani sau chiar luni de zile„, a declarat Mihai Grecu, seful UPU din cadrul Spitalului Judetean.

_____________________

UPDATE: Iancu Leonida, seful Serviciu Ambulanta Timis, a precizat ca, in urma accidentului suferit, starea lui Valeriu Tabara nu este grava, este un pacient stabil hemodinamic, a fost constient, transportat la Spitalul Judetean, fiind in curs de investigare. „La prima vedere nu este ceva grav, acesta a prezentat dureri in zona bazinului, urmeaza sa fie radiografiat si dus la un control la computerul tomograf“, a spus Iancu Leonida.

______________________

UPDATE: Valeriu Tabara, fostul ministru al Agriculturii, este constient, dar le-a spus medicilor ca nu isi poate misca picioarele.

 

TIMISOARA. Valeriu Tabara a fost implicat intr-un grav accident auto la iesirea din Izvin spre Recas, la numai 20 de kilometri de Timisoara. Pompierii au fost chemati la fata locului pentru a interveni. Din primele informatii, Tabara, care se afla singur in masina, a pierdut controlul volanului, a intrat intr-un cap de pod, iar autoturismul s-a rasturnat. Echipa de descarcerare a ajuns la locul accidentului.

Masina in care se afla deputatul s-a izbit intr-un cap de pod, apoi s-a rasturnat intr-un sant de colectare. Fostul ministru al Agriculturii este transportat la Spitalul Judetean Timisoara.

La jumatatea lunii septembrie 2012, Valeriu Tabara a fost supus unei interventii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version