Opinia Timisoarei

Val de demisii la PSD Timis, dupa alegerile locale

TIMISOARA. Mai multi membri importanti ai PSD Timis au demisionat din functii, dupa alegerile locale din 27 septembrie. Unii si-au declarat intentia de a demisiona chiar si inaintea scrutinului.

Astfel, a demisionat Ramona Olteanu din functia de vicepresedinte al PSD Timis si pleaca si din partid. A mai demisionat si Romanita Jumanca din functia de presedinte al Organizatiei de Femei Social Democrate Timis.

La sediul PSD Timis a fost inregistrata si demisia lui Francisc Boldea, fost primar al orasului Lugoj. Acesta a renuntat, astfel, la functia de presedinte al PSD Lugoj si vicepresedinte al PSD Timis. Saptamana viitoare, social – democratii vor numi o conducere interimara.

Si la organizatia PSD Timisoara s-au inregistrat demisii. Presedintele Florin Birsasteanu a ales sa se retraga. De altfel, el a dorit sa faca acest pas inaintea alegerilor, insa a ramas la rugamintile lui Alfred Simonis, presedintele PSD Timis, pana dupa 27 septembrie. In locul lui Birsaseteanu a fost numit interimar Mihai Ritivoiu.

Exit mobile version