Opinia Timisoarei

Vaca tarata cu tractorul, animal chinuit de stapan nu departe de Timisoara. Scandalizati, vecinii i-au sarit in ajutor. Imaginile va pot afecta emotional. Video

TIMIS. Scene teribile s-au petrecut intr-o localitate aflata la aproximativ 40 km de Timisoara. Un barbat a fost surprins pe cand isi taraia pur si simplu vacuta spre casa cu tractorul, in Varias.

CITESTE SI: Teapa de Black Friday la un supermarket din Timisoara. Inspectorii de la Protectia Consumatorului au dat o amenda de 60.000 de lei si au inchis, pentru mizerie, toneta la care se vindea mancarea gatita la intrarea in magazin 

Bietul animal este legat cu o funie scurta de utilaj si fortat sa mearga cat mai repede in spatele tractorului, pe marginea drumului. Vaca insa se zbate si incearca din rasputeri sa opreasca chinul. La un moment dat si cade, insa e fortata de tractorist sa se ridice si sa il urmeze.
Localnicii care au vazut ce se intampla au intervenit rapid sa-i curme bietului animal suferinta. Au strigat la vecinul lor sa dezlege de indata vaca, intrucat risca s-o omoare, insa acesta s-a ratoit la ei si le-a cerut sa nu se amestece. Ba, mai mult, a intervenit si tatal stapanului vacii, care venea cu un moped in spatele animalului ca sa-l forteze sa mearga mai repede. Batranul, la randu-i, s-a aratat scandalizat de vecinii care au amenintat ca vor cere sprijinul Politiei Animalelor. ‘Dar ce, sunteti responsabili cu ordinea pe strada, ia aratati-mi un act! Nu va mai bagati! Ce, faceti voi ordinea pe strada?‘, a spus batranul nervos.

Ia, vedeti-va de treaba, n-am lant sa trag vaca, nu va mai bagati!‘, le-a strigat tractoristul unor tineri care au trecut prin dreptul lui, au oprit masina si i-au cerut imperativ sa dezlege animalul.

De altfel, furiosi, localnicii din Varias asteapta ca oamenii legii sa-l pedepseasca pe tractoristul care si-a batut joc de bietul animal, pe care l-a chinuit sa mearga spre casa in ritmul utilajului, pentru ca se grabea, iar vacuta se dovedise prea indaratnica.

Imaginile cu intamplarea teribila de la Varias ne-au fost trimise pe adresa redactiei de catre un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

 

S-au facut verificari in cazul de la Varias de catre Politia Animalelor care s-a autosesizat dupa aparitia imaginilor in spatiul public. Urmeaza a fi luate masurile care se impun„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook

 

Exit mobile version