Opinia Timisoarei

Va amintiti de strada de pamant dintr-un cartier de vile din Timisoara? Ultima promisiune a primariei

TIMISOARA. Edgar Quinet, strada de pamant din cartierul de vile Braytim, va intra in sfarsit in santier. Incepe licitatia, promite primarul Nicolae Robu! Autoritatile locale le promit de cativa ani celor care locuiesc in zona ca asfalteaza strada de nici jumatate de kilometru.

Primarul Timisoarei s-a scuzat ca au fost complicatii cu un teren in zona si ca acesta este motivul pentru care nu au putut incepe lucrarile.

„Este in derulare in sfarsit procedura de achizitie publica a firmei care sa execute lucrarea de amenajare pe strada Edgar Quinet. Atatea mesaje am primit de la oameni, acolo au fost o gramada de complicatii, abia acum am putut sa dam drumul lucrarilor. Licitatia nu stiu cand se va finaliza, dar sunt premise sa incepem chiar in aceasta toamna”, a explicat Robu. Edilul-sef sustine ca nu ar fi foarte mult de lucru si ca strada nu va ajunge in iarna in santier.

Artera de circulatie face legatura intre strazile Mures si Musicescu si are o lungime de 430 de metri. Practic, lucrarile includ asfaltarea carosabilului, amenajarea trotuarelor si extinderea retelei de canalizare pe o lungime de 240 de metri. E nevoie de aproape 214.000 euro, bani ce vor fi luati din bugetul local.

CITESTE SI: In Timisoara, ca-n Evul Mediu. Strada de pamant strajuita de vile intr-un cartier rezidential. FOTO si VIDEO!

Exit mobile version