Opinia Timisoarei

„V-am dat de mancare cu nunta mea si voi ma F…. I! Eu, mafiot? Jur ca te distrug”! Citeste un interviu incredibil cu Cristi Borcea!

Seful dinamovist Cristi Borcea a acordat un interviuuluitor, plecand de la nunta care a fost un show mediatic fara precedent pentru cineva din fotbal si ajungand la jigniri si amenintari!

La rubrica ‘Interviu sau mort’ din revista Catavencii, aparuta miercuri 7 septembrie, Cristi Borcea da un interviu incredibil, cum nu ai mai citit pana acum.

Scriitorul Eugen Istodor are un dialog halucinant cu Cristi Borcea, plecand de la nunta care a fost un show mediatic fara precedent pentru cineva din fotbal si ajungand la jigniri si amenintari!

Reporter: Daca si fata pe care v-ati luat-o a vrut mediatizare, atunci chiar ca sunteti doi maimutoi si lumea care s-a belit la nunta, niste cretini!

Borcea: Domnu’, domnu’, alo! Cine p…a ma-tii esti sa vorbesti asa, ma? Noi maimutoi? Ce te crezi, ba? Din partea cui esti? Cine este patronul tau? Sa ti-o trag, porcu’ dracu’.

Reporter: V-ati facut de ras, de ce nu recunoasteti?

Borcea: Ba, ti-am dat paine sa mananci si voi ma f….i!

Reporter: O nunta de mafioti, profitand de niste vome din mass-media, ati dat de mancare la sarantoci.

Borcea: Ba, te calc in picioare in mama ma-tii de javra. Eu, mafiot? Ba, eu sunt om de afaceri, am taxele platite la zi, am creat o echipa de fotbal, am facut ceva pentru tara asta.

Reporter: Va iubiti tara?

Borcea: Da, o iubesc. Tu nu o iubesti, ca ma jignesti….

Reporter: Cine a dat golul lui Dinamo in meciul cu Rapid din toamna lui 1972 de pe 23 august?

Borcea: Ce ai zis? Am telefonul tau, te distrug. Ma jur, te distrug.

Sursa: Catavencii

Exit mobile version