Opinia Timisoarei

USL Timis: Rezultatele EXIT POLL primite cu entuziasm. Nicolae Robu si Titu Bojin sunt convinsi ca Referendumul nu va fi invalidat

TIMISOARA. Cu huiduieli! Asa a fost primit la sediul USL Timis discursul lui Traian Basescu de la ora 23 cand au fost facute cunoscute rezultatele EXIT POLL ale Referendumului. Liderii USL Timis sunt convinsi ca rezultatul final va fi in defavoarea presedintelui suspendat.

„Intr-un climat neprielnic pentru vot, cetatenii s-au mobilizat si au votat impotriva lui Traian Basescu. Sa fii votat de 8 milioane te descalifica total. Nu stiu cum Traian Basescu se mai poate prezenta in fata romanilor ca presedinte. Cred ca exista temei si ca exista suficiente voturi pentru ca Referendumul sa fie validat„, a declarat liderul PNL Timis, Nicolae Robu.

44 la suta inseamna 3,5 la suta pe ora. Cred ca toata lumea a vazut cu ochii ca Referendumul va fi validat. Cred ca Traian Basescu s-a retras , cred ca si-a dat ultimul examen si cred ca acum este foarte greu sa vorbeasca despre frauda„, a declarat liderul PSD Timis, Titu Bojin.

Cei adunati la sediul PNL Timis pentru a urmari impreuna rezultatele au strigat sloganuri impotriva lui Traian Basescu: Pe mare! Pe mare!  Pleaca acasa!

FOTO: Virgil Simonescu

 

Exit mobile version