Opinia Timisoarei

Ursii se intaresc puternic sub panou! Bogdan Popescu a semnat cu Timba Timisoara

TIMISOARA. Doua nume importante pentru noul sezon al Timbei in elita baschetului romanesc.

Conducerea echipei banatene a ajuns la un acord cu jucatorul Bogdan Popescu, care in ultimul sezon a evoluat pentru CSU Sibiu. Puternic și foarte experimentat, Bogdan Popescu este vazut de catre stafful clubului o piesa de baza in noua echipa care se construieste. Cariera lui Bogdan a inceput in Statele Unite ale Americii, unde a absolvit colegiul, iar mai apoi a trecut pe la echipe cunoscute din Europa precum Oldenburg, Ludwigsburg sau Quimper.

In Romania, a evoluat pentru Pitesti, Targoviste, Rapid, Steaua, Energia Rovinari, BC Timisoara, Craiova si Sibiu, iar intre 2002 – 2008 a imbrăcat tricoul echipei nationale.

Cealalta noutate este un jucator cu dubla cetatenie. Este vorba despre Alon Sonenfeld. Baschetbalist romano-israelean, Sonenfeld evolueaza pe pozitiile 1 si 2 si este eligibil pentru regula Under 23, el avand 22 de ani. In ultimii ani, el a jucat in Israel.

Timba incepe noul sezon cu o dubla in Cupa Romaniei, la Iasi si apoi acasa, la sfarsitul lui septembrie si inceputul lui octombrie.

Exit mobile version