Opinia Timisoarei

‘Urmele de frane’ spun totul. Turbogiratia de la Marasti, traversata cu masina prin ‘harta verde a cetatii’, la Timisoara

TIMISOARA. Incident in sensul giratoriu de la Piata Marasti, duminica, la Timisoara.

CITESTE SI: Romanii nevaccinati si fara test, care se intorc din Grecia, intra in carantina. Aceasta a intrat in zona galbena, Spania e in rosu. Toate conditiile de calatorie si ce documente trebuie sa aveti

Un sofer care venea dinspre Spitalul Municipal a luat in plin spatiul verde din centrul turbogiratiei si l-a traversat complet, oprindu-se intr-o jardiniera pe care a daramat-o, diametral opus, pe pista de biciclete ce face legatura cu strada Alexandru Ioan Cuza, catre mall.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa au ramas in urma unele pagube prin arbustii ce compun harta cetatii Timisoarei, in mijlocul spatiului verde, ghiveciul facut praf, dar si masina avariata.

Din primele date, se pare ca soferul a avut probleme la sistemul de franare al masinii.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Va reamintim, in urma cu cativa ani, cand a fost reamenajata intersectia de la Marasti, cea mai aglomerata din Timisoara, a fost refacut si spatiul verde din centrul giratiei. Din arbusti a fost reconstituita harta vechii cetati a orasului.

Exit mobile version