Opinia Timisoarei

Urmarire ca in filme si focuri de arma, in Timis. Politistii au prins un barbat care a fortat intrarea in tara. Foto si video

TIMIS. Urmarire ca in filme si focuri de arma trase de politisti, pentru prinderea unui barbat care a apasat mult prea tare acceleratia, la vederea oamenilor legii.

Barbatul a intrat in tara pe la Punctul de trecere a Frontierei de la Nadlac, judetul Arad. Insa nu a mai stat la controlul de rutina al politistilor de frontiera. A fortat bariera si a accelerat.

Politistii au pornit in urmarirea lui, pe autostrada, in directia Nadlac – Deva, insa l-au pierdut la nodul rutier de la Traian Vuia.

Politistii au tras mai multe focuri de arma si chiar au nimerit luneta autoturismului in care acesta se afla, fara, insa, sa raneasca pe cineva.

Apoi, cei care il urmareau pe fugar au primit informatii ca barbatul a oprit sa alimenteze masina cu carburant si a plecat fara sa plateasca.

In cele din urma politistii l-au capturat, dupa ce s-a recurs la blocarea soselei cu un TIR. Apoi l-au dus la audieri. Barbatul va da socoteala in fata oamenilor legii carora le va explica motivul pentru care a fugit de acestia.

Foto: lugojeanul.ro

UPDATE: Politistii au stabilit ca barbatul care nu a oprit la semnale si care a fortat intrarea in tara se numeste Stefan Valentin, are 42 de ani si este din Craiova.

Placutele cu numerele de inmatriculare de pe autoturism au fost furate de acesta de la un autoturism din Timisoara.

Inainte avea pe auto montate placute de Franta. Totodata,

Stefan Valentin figureaza cu permisul de conducere suspendat.

 

Exit mobile version