Opinia Timisoarei

Urmarire ca in filme pentru prinderea unui motociclist. Politistii au tras focuri de arma

Scena desprinsa din filmele de actiune pe strazile unui oras din vestul tarii.

CITESTE SI: Accident grav nu departe de Timisoara. Oameni raniti 

Politistii erau in patrulare pe strada 1 Decembrie 1918 din Simeria si i-au facut semn unui motociclist sa traga pe dreapta. Tanarul nu numai ca nu a respectat indicatia agentului, dar a accelerat si a incercat sa scape.

Politistii au plecat in urmarirea sa cu semnalele acustice si luminoase in functiune. Urmarirea a continuat si in afara orasului, iar politistii au pus mana pe motociclist dupa ce acesta a abandonat motocicleta.

Dupa aproximativ 10 kilometri de urmarire in trafic, (pe DJ 107A si DJ 107, intre satul Uroi si satul Chimindia), tanarul si-a abandonat motocicleta si a continuat sa fuga pe un camp. Dupa somatia legala si efectuarea unui foc de avertisment în plan vertical, agentul de politie a reusit sa il prindă si sa il incatuseze pe tanar”, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Dupa ce l-au incatusat, politistii au continuat verificarile si au aflat de ce motociclistul a fugit de ei. Omul in varsta de 26 de ani nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, iar motocicleta era neinmatriculata. De fapt, aceasta avea montata o placuta cu numar de inmatriculare provizoriu, ce este atribuit unui autoturism, scrie gddhd.ro.

Barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fara permis, conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducere a unui autovehicul cu numere false.

Exit mobile version