Opinia Timisoarei

Urmarire ca in filme pe strazile din Timisoara. Soferul unui BMW a incercat sa scape de politisti si a facut praf mai multe masini. Foto si video

TIMISOARA. Politistii i-au facut semn sa traga pe dreapta pentru un control de rutina, insa soferul unui BMW a apasat acceleratia incercand sa se faca nevazut.

CITESTE SI: Accident violent pe o strada din Banat. Masina facuta praf de un tanar proaspat casatorit. Foto si video 

Totul s-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica. Soferul, care conducea un bolid cu numere de Gorj, circula pe Calea Lugojului, unde a fost surprins de politistii de la Rutiera ruland cu 150 km/h. Agentii i-au facut semn sa traga pe dreapta, insa omul a apasat acceleratia si a incercat sa fuga.

Un echipaj de politie a plecat in urmarirea fugarului. Ajuns pe strada Cerna, urmaritul a pierdut controlul volanului si a intrat in trei masini parcate pe marginea drumului. Autoturismele au suferit avarii serioase.

Politistii l-au dat jos din masina pe sofer, un barbat in varsta de 25 de ani si l-au incatusat, dupa care l-au dat pe mana medicilor, deoarece a fost ranitsi el in urma accidentului.

Oamenii legii au inceput cercetarile sa afle motivele pentru care soferul a incercat sa scape de ei.

Exit mobile version