Opinia Timisoarei

Urmarire ca in filme in vestul tarii. Surpriza pentru politisti dupa ce l-au prins pe sofer

O misiune banala pentru un echipaj de politie locala s-a transformat intr-o urmarire pe strazile unei localitati din vestul tarii.

CITESTE SI: Sute de locuri de parcare amenajate la Timisoara. Unde vei putea gasi mai usor un loc in care sa iti lasi masina?

Agentii au zarit o masina care circula pe un drum lateral din localitatea Vladimirescu, si i-au semnalat soferului sa traga pe dreapta. Conducatorul auto nu numai ca nu a respectat cererea agentului, dar a demarat in tromba in incercarea de a scapa de politisti si a iesit cu masina pe drumul national care duce catre Nadlac. Astfel a inceput o urmarire ca in filmele de actiune. Politistii au ajuns din urma masina in care se aflau trei oameni, moment in care soferul a inceput sa sicaneze masina Politiei.
A fost insa si momentul in care soferul a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un sant mai adanc pe marginea drumului.

CITESTE SI: Imagini uimitoare la doi pasi de Timisoara! VIDEO!

Aventura nu s-a incheiat insa aici. Cei trei din masina au iesit repede si au luat-o la sanatoasa, insa in urma somatiilor politistilor doi intre ei s-au oprit. Agentii l-au prins si pe sofer la scurt timp dupa accident, moment in care si-au dat seama de ce a incercat sa fuga individul. Acesta era condamnat la doi ani de inchisoare pentru furt.

Citeste mai multe: AICI

 

Exit mobile version