Opinia Timisoarei

Urla muzica intr-un cartier din Timisoara! E nunta mare in familia lui Guta 2! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Luna august, in preajma zilei de Sfanta Maria, e plina de nunti, botezuri, cumetrii la Timisoara, cand romii bogati plecati peste mari si tari se intorc sa-si etaleze bunastarea, aurul, straiele si masinile de fite, si sa organizeze tot felul de evenimente in familiile reunite.

La orele amiezii, pe o strada din cartierul Printul Turcesc rasuna muzica din curtea unei familii cunoscute de romi din Timisoara. E nunta mare in casa lui Fonfu, zis si Guta 2, intrucat asemanarea cu regele manelelor din Romania este izbitoare.

De altfel, cunoscutul intrerpret Guta este si el prezent la nunta, unde va canta cu foc pentru petrecareti. Iar cireasa de pe tort este aceea ca fiul lui Guta manelistul e tocmai nasul mare.

Tinerii care isi unesc astazi destinele au 16, respectiv 17 ani.

Pe mese au fost aduse bucate alese, nu foarte sofisticate asa cum se intampla pe la vilele bastanilor de pe CD Loga, iar la protap au fost pusi purcelusi de lapte.

La nunta au sosit deja o multime de invitati, iar putinele masini mai scumpe din fata resedintei tiganesti au fost parcate pe spatiul verde, astfel ca este de asteptat ca politistii locali sa vina in scurt timp sa rupa amenzi.

Dupa sosirea tuturor invitatilor, nuntasii se vor muta cu petrecerea pe malul unui lac de langa Timisoara.

Exit mobile version