Opinia Timisoarei

Urgie dupa un accident pe o sosea din Timis! Politist si sofer, atacati cu toporul de stapanul unui caine!

TIMIS. I s-a ridicat sangele la cap si n-a mai judecat. Un barbat al carui caine a fost lovit de o masina s-a napustit cu furie asupra soferului si mai apoi asupra politistului chemat in ajutor.

CITESTE SI: Centrul NESIMTITILOR din Timisoara! Cu chilotii agatati in balcoane si geamuri nespalate cu anii, asteptam turistii la Capitala Culturala a Europei! FOTO!

S-a intamplat la cativa kilometri de Lugoj, luni seara. Soferul unei masini a lovit un caine ce i-a sarit in fata masinii. Omul a oprit sa vada ce s-a intamplat. Pe marginea drumului era si stapanul animalului, care, desi nu-l supraveghease, a vrut sa-si faca dreptate.

Acesta a sarit la gatul soferului si l-a lovit cu sete in cap si in piept, amenintandu-l cu moartea. Ba mai mult, inarmat cu un topor s-a apucat sa sparga masina, noteaza cetateanul.ro.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Cu pistolul la cap si cutitul la gat, un taximetrist a fost JEFUIT la Timisoara! Ce a urmat? FOTO si VIDEO!

Ingrozita, sotia conducatorului auto, care era pe scaunul din drepta, a fugit sa ceara ajutor. La scurt timp, la locul faptei a sosit un politist. Stapanul animalului s-a repezit si la omul legii caruia i-a dat un cap in gura si se pregatea sa-l izbeasca cu toporul.

CITESTE SI: Prima schimbare radicala in Piata Victoriei din Timisoara! Ce se intampla cu pavajul? FOTO!

Chemati de urgenta, colegii agentului l-au incatusat pe agresor, iar soferul si politistul au fost transportati de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale. Atacatorul a fost arestat preventiv.

Exit mobile version