Opinia Timisoarei

UPDATE Crima din Bacau! Dezvaluiri socante in cazul mortii omului de afaceri Valeriu Damian: sufocat cu perna si lovit cu batele

Anchetatorii  spun ca atacatorii l-au agresat pe afaceristul din Bacau in timp ce dormea. Valeriu Damian a fost sufocat cu o perna si lovit in repetate rânduri cu bâtele de baseball.

Medicii legisti sustin ca omul de afaceri a fost lovit crunt cu bâtele de baseball. Din cauza loviturilor, omul de afaceri a suferit un infarct miocardic. Totusi, nu aceasta a fost cauza mortii, ci  axfixia mecanica, aparuta dupa ce barbatul a fost sufocat cu o perna.

in momentul de fata, politistii si procurorii au mai multe piste. si totusi, indiciile merg catre doua variante: fie barbatul a fost victima unui care s-a incheiat tragic, fie omul de afaceri a fost ucis din razbunare.

Omul de afaceri bacauan Valeriu Damian a fost gasit mort in locuinta sa din judetul Bacau in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 3.00, de catre sotia sa. Damian avea picioarele legate si mai multe urme de lovituri pe corp, precum si echimoze.

Potrivit procurorilor, din primele cercetari la locuinta omului de afaceri rezulta ca a fost victima „unei infractiuni de omor”.

Omul de afaceri Valeriu Damian era casatorit, avea doua fete si detinea mai multe benzinarii si magazine cu piese auto.

Exit mobile version