Opinia Timisoarei

UPDATE! Aparitie soc la Timisoara! NU megamoschee, NU migranti sta scris pe cruci agatate pe o pasarela din Timisoara!

TIMISOARA. Aparite socanta la Timisoara, pe pasarela din spatele Pacului Botanic din Timisoara, in apropierea centrului orasului.

Cruci mari, albe pe care sta scris „Nu migranti”, „Nu erezie”, ” Nu megamoschee” au fost agatate pe pasarela.

Nu se stie cine a pus acele cruci pe pasarela pentru a protesta in acest fel.

Politia locala a observat si a trimis pe teren politisti locali.

UPDATE: Politsitii locali au efectuat cercetari la fata locului si au trimis o somatie catre administratorii pasarelei, reprezentantii CFR Timisoara, care au dat jos crucile de pe pod.

„Politistii locali au efectuat verificari la fata locului constatand faptul ca pe pasarela respectiva sunt amplasate mai multe cruci care sunt prinse cu lanturi de gardul de protectie. A fost intocmita somatie pentru Societatea Nationala CFR – Timisoara pentru a lua masuri de desfiintare a obiectelor in cauza, deoarece sunt administratorii podului pe care trece calea ferata, lucru care s-a si intamplat imediat ce s-a semnalat prezenta crucilor pe pod. Datele privind amplasarea acestor cruci pe care sunt inscriptionate mesaje anti-semite vor fi transmise, in baza OUG 31/2002 actualizata, si politistilor din cadrul IPJ Timis pentru luarea masurilor ce se impun în astfel de cazuri, promovarea unor astfel de mesaje constituind infractiune”, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version