Opinia Timisoarei

Unul mai tupeist ca altul. Inca un sofer a dat o tura cu masina prin Piata Unirii din Timisoara. Video

TIMISOARA. La mai bine de 24 de ore dupa ce un sofer a patruns cu BMW-ul in Piata Unirii din Timisoara, un altul a vrut sa arate ca are mai mult tupeu decat primul.

CITESTE SI: Teribilist cu BMW cautat de politisti la Timisoara. A intrat cu masina in Piata Unirii, apoi a fugit si abandonat autoturismul. Video 

Conducatorul a intrat noaptea trecuta, in jurul orei 1:40, de pe strada Palanca, pe langa Domul Catolic, si a inconjurat pur si simplu Piata Unirii. In momentul in care a vazut un echipaj al Politiei Locale, a apasat acceleratia si a iesit pe aceeasi strada pe care intrase.

Intreaga aventura a fost surprinsa de camerele de supraveghere amplasate in piata.

Oamenii legii urmeaza sa il identifice pe sofer si sa il amendeze.

Acesta este al doilea sofer prins ca patrunde cu masina in Piata Unirii in ultimele zile, dupa ce marti seara, conducatorul auto al unui SUV a fost surprins intrand de pe strada Regimentul 5 Vanatori.

In acel caz, omul doar a intors masina in piata, in apropierea unei terase, dupa care a plecat din zona, iar autoturismul a fost gasit mai apoi abandonat, usor avariat, pe strada Avram Imbroane.

De la inceputul acestui an un numar de 278 conducatori auto au fost surprinsi de camerele video din centrul orasului patrunzand in zona Pietelor Unirii, Libertatii, Victoriei, din care 33 aveau aviz pentru a circula in zonele restrictionate, iar din cei 245 o parte au fost deja sanctionati, iar altii sunt in procedura de identificare urmand a fi luate masurile legale de sanctionare„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version