Opinia Timisoarei

Unul dintre cei mai cunoscuti medici din Timisoara, ridicat de politistii anticoruptie, dupa un flagrant. E acuzat ca a luat spaga de la pacienti. Video

TIMISOARA. Actiune a ofiterilor DGA, luni dimineata, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

CITESTE SI: Zoo Timisoara sa devina parc pentru promenada si biciclisti, pana cand se naste conceptul de ‘ferma cu animale’ promis de Dominic Fritz dupa ce i-a pus lacat. Video

In urma unui flagrant, politistii, de la Bucuresti si Timisoara, l-au ridicat pe chirurgul Marian Gaspar, unul dintre cei mai cunoscuti medici din Timisoara.

Politistii de la Directia Generala Anticoruptie au descins direct in biroul doctorului.

Surse apropiate anchetatorilor sustin ca medicul ar fi cerut 1000 de euro unui pacient pentru o operatie si ca nu ar fi pentru prima oara cand doctorul ar fi luat mita pentru interventii.

Chirurgul Marian Gaspar este dus la audieri.

UPDATE: „In dimineata zilei de 26 septembrie 2022, ofiteri de politie judiciară din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Structura centrala si Serviciul Judetean Anticoruptie Arad, sub coordonarea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infractiuni de coruptie la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.
In prezent se desfasoară perchezitii, in vederea stabilirii situatiei de fapt si a lamuririi imprejurarilor cauzei, urmand ca persoana vizata sa fie condusa la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis pentru a fi audiata in legatura cu presupusa fapta cercetata„, transmit reprezentantii Directiei Generale Anticoruptie.

UPDATE:  „In dimineata zilei de 26 septembrie 2022, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, cu sprijinul ofiterilor DGA. Bucuresti si cei ai Serviciului Judetean Anticoruptie Arad, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infractiuni de coruptie la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

In prezent se desfasoara perchezitii, in vederea stabilirii situatiei de fapt si a lamuririi imprejurarilor cauzei, urmand ca persoana vizata sa fie condusa la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis pentru a fi audiata in legatura cu presupusa fapta cercetata„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Vom reveni cu amanunte si imagini!

UPDATE: Politistii anticoruptie au cercetat si masina doctorului.

UPDATE: Reactia Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, dupa ce medicul Marian Gaspar a fost ridicat de politistii DGA, prins in flagrant cu spaga de la pacienti 

Marian Gaspar are 63 de ani si este unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi cardiologi din Timisoara. Activeaza de ani buni in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara unde, din 2003, conduce Sectia de Chirurgie Cardiovasculara.

In martie, la redeschiderea Compartimentului de Chirurgie Pediatrica de la Institut, doctorul s-a aflat in echipa care a realizat primele interventii pe inima la copii, proceduri reluate dupa mai bine de 20 de ani in cadrul spitalului.

In imaginile de mai jos, il regasiti pe doctorul Marian Gaspar in sala de operatie.

Va reamintim, in luna mai, un alt medic faimos din Timisoara acuzat de spaga a fost retinut de politisti si procurori. Octavian Mazilu, fost manager al Spitalului Municipal, se afla sub control judiciar, ancheta in cazul sau fiind in desfasurare.

UPDATE: Medicul Marian Gaspar a luat de 6 ori spaga intr-o saptamana de la pacienti si apartinatori, intre 100 si 2000 de euro. Anuntul procurorilor la Timisoara 

Exit mobile version