Opinia Timisoarei

Unul a plecat sa ia lumina, altul la plimbare. Soferi iresponsabili prinsi de politisti la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Nu au mai asteptat finalul starii de urgenta si s-au urcat la volan pentru a face o plimbare in weekend-ul prelungit de Paste.

CITESTE SI: Tot mai putine amenzi pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie in Timisoara si in judet

Primul sofer a fost oprit de politisti in noaptea de Inviere pe strada Ardealului din Timisoara, cu 20 de minute inainte de miezul noptii. Oamenii legii i-au cerut documentele conducatorului auto si au aflat ca are 61 de ani. Politistii au vazut ca omul vorbeste neclar si se cam clatina in masina, si l-au pus sa sufle si in aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul nu a mai apucat sa ia lumina, dar s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si cu o amenda pentru ca nu avea nici declaratia pe propria raspundere.

Un alt sofer a fost tras pe dreapta, luni, in localitatea Murani. Politistii i-au cerut documentele si declaratia pe propria raspundere. Cum pe cea din urma nu o avea, politistii au facut si o verificare in baza de date, de unde au aflat ca omul nu are carnet de conducere.
Tanarul s-a ales cu amenda pentru incalcarea prevederilor Ordonantelor Militare, dar si cu un dosar penal pentru conducere fara permis.

Exit mobile version