Opinia Timisoarei

Universitatile la ‘vanatoare’ de studenti din randurile unui liceu de elita din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Sala de festivitati a Colegiului National C. D. Loga din Timisoara s-a dovedit a fi neincapatoare pentru zecile de elevi care au participat la Targul ofertelor universitare, ce a avut loc vineri.

Toti elevii care inca nu s-au hotarat unde vor isi continue studiile au avut ocazia de a sta de vorba cu reprezentantii celor patru universitati de stat din Timisoara pentru a afla cu exactitate care sunt ofertele fiecarei facultati in parte.

Evenimentul este organizat in sala de festivitati a colegiului nostru, pentru elevii nostri! Ne-au onorat cu prezenta reprezentantii celor patru universitati din Timisoara, carora le multumim!
Pentru a ne atinge scopul, acela de a educa, a creste, a instrui membri valorosi ai societatii, orientarea in cariera este esentiala„, au transmis reprezentantii Colegiului C. D. Loga.

Targul ofertelor universitare a fost organizat, pentru prima data, in urma cu 10 ani, insa, pe perioada pandemiei, a fost sistat. Astfel, acum, evenimentul a ajuns la cea de-a 7-a editie si s-a bucurat de un real succes.

Exit mobile version