Opinia Timisoarei

Universitatea Timisoara a deschis oficial anul sportiv 2024. Urmeaza SCM, CSM Lugoj si CFR

TIMISOARA. Prima echipa care a deschis oficial anul sportiv 2024 a fost formatia feminina de handbal Universitatea Timisoara. Divizionara secunda a jucat in Cupa Romaniei cu Universitatea Craiova chiar pe parchetul Salii Olimpia.

CITESTE SI: Aglomeratie la vamile din vestul tarii. Cat de mult se asteapta la iesirea din Romania 

Oaspetele s-au dovedit mai bune si s-au impus lejer cu 31-17. Cea mai buna marcatoare pentru timisorence a fost Diana Andreea Sufana, cu 6 reusite. Celelalte goluri au fost semnate de: Iasmina Jeremic – 3, Denisa Dragulescu – 2, Nicoleta Bilan – 2, Roberta Gheorghe – 1, Alina Dragan – 1, Giulia Badragan – 1 si Elena Voicu – 1.

De saptamana viitoare trei echipe de prima liga vor debuta pentru gruparile din Timis.

Asadar, pe 9 februarie prim-divizionara de baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara joaca la Targu Jiu un meci restant din LNBM Getica 95.

O zi mai tarziu, pe 10 ianuarie. are loc meciul inceputului de an in sportul timisean. Fetele de la CSM Lugoj vor intalni in mansa tur a sferturilor de finala ale Challenge Cup gruparea turca Nilufer Belediyespor Bursa.

Intalnirea este programata la 18.30. La sfarsitul saptamanii viitoare intra in arena si prim-divizionara de futsal CFR Timisoara. Feroviarii lui Robert Lupu vor evolua pe 14 ianuarie contra formatiei West Deva pe teren propriu.

Exit mobile version