Opinia Timisoarei

Universitatea Politehnica Timisoara, gazda Conferintei Stiintifice de Toamna a Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania

TIMISOARA. Academia Oamenilor de Stiinta din Romania organizeaza la Timisoara, in perioada 12-14 octombrie a.c., Conferinta Stiintifica de Toamna cu tema „Cercetare stiintifica in sprijinul dezvoltarii economice durabile”.

In cadrul Conferintei vor fi prezentate peste 140 lucrari, din domeniul stiintelor ingineresti, economice, medicale, istorice, filosofice, militare, din domeniul stiintelor fundamentale: matematica, fizica, chimie s.a.

Lucrarile Conferintei se desfasoara la Biblioteca Universitatii Politehnica Timisoara si la Facultatea de Electrotehnica si Electroenergetica a aceleasi universitati.

Deschiderea lucrarilor Conferintei are loc joi, 12 octombrie a.c., orele 18:00 la Liceul de Muzica „Ion Vidu” din Timisoara, fiind urmata de un spectacol artistic sustinut de elevii liceului.

La incheierea lucrarilor se organizeaza sambata, 14 octombrie a.c., orele 10:00, la Biblioteca UPT, o dezbatere cu tema: „Misiunea si conditia intelectualului”, dezbatere la care sunt asteptati toti cei interesati.

Exit mobile version