Opinia Timisoarei

Uniunea Pentru Timis si-a lansat candidatii. Adrian Orza: Ciuhandu nu face umbra, face lumina!

TIMISOARA. Candidatii Uniunii Pentru Timis au fost lansati oficial in cursa electorala, la Casa Adam Muller Guttenbrunn din Timisoara. Evenimentul a inceput cu intonarea Imnului de Stat si a continuat cu discursuri.

Primul care a luat cuvantul a fost primarul in functie al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, cel care a decis ca nu va mai candida pentru cel de-al cincilea mandat la conducerea Primariei Timisoara.

In 10 iunie ne vom confrunta cu o batalie importanta pentru Timisoara. Dupa patru mandate m-am hotarat sa nu mai candidez. Anumite voci au reclamat o anumita stagnare. Nu e stagnare. Stiu ce-am facut si raspund pentru ceea ce am facut. Unii care imi cerseau colaborarea pe la usa imi reproseaza acum ca nu am facut nimic pentru oras. Daca doriti papusari care sa serveasca tot felul de interese, votati-i„, a spus Ciuhandu.

In felul lui, Adrian Orza, candidatul UPT pentru Primaria Timisoara, a tinut sa ii multumeasca primarului Gheorghe Ciuhandu pentru incredere.

Mi s-a spus de catre adversarii politici ca am stat in umbra primarului. Gheorghe Ciuhnadu nu face umbra. Georghe Ciuhandu face lumina. Am crescut alaturi de acest om invatand ce inseamna administratie„, a spus Orza.

La lansarea candidatilor au participat si lideri locali au Forumului Democrat al Germanilor, printre care deputatul Ovidiu Gant si presedintele judetean, Karl Singer.

Foto: Virgil Simonescu

Exit mobile version