Opinia Timisoarei

Unic in Romania. Fresh corner in loc de cantina, la unul dintre cele mai mari licee din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Un concept unic in Romania, dar extrem de popular in intreaga Europa, va fi implementat intr-unul dintre cele mai mari licee din Timisoara.

In loc de cantina scolii, elevii si profesorii vor avea la dispozitie un spatiu modern, in care vor putea servi masa.

CITESTE SITurnul verde cu 1306 plante ce se va inalta la Timisoara in deschiderea Capitalei Culturale a Europei. Primele imagini cu instalatia ce va fi in Piata Victoriei. Foto

La Colegiul Pedagogic Carmen Sylva, incepand din 25 ianuarie, va fi dat in folosinta Peda Fresh Corner, un loc de servit masa adaptat la cerintele moderne, in care atat elevii, cat si profesorii, vor putea gasi meniuri variate si echilibrate, gandite de un nutritionst.

PEDA FRESH CORNER poate gazdui aproximativ 70 de persoane si ofera un meniu variat si echilibrat, gandit de un nutritionist, pentru a sprijini dezvoltarea armonioasa a copiiilor, dar si pentru a-i ajuta sa se concentreze la scoala. Atat elevii cat si personalul scolii pot servi produse sanatoase si delicioase (salate, sandwichuri calde sau reci, budinca de chia, fresh de protocale, ceai, etc.) intr-un ambient asemanator unui food court in conditii de igiena maxima, pornind chiar de la modul de plata si anume doar cu cardul„, transmit reprezentantii Colegiului Pedagogic Carmen Sylva.

Toate produsele care se vor comercializa vor fi preparate chiar in scoala, astfel incat sa fie cat mai proaspete si calitative.

Exit mobile version