Opinia Timisoarei

‘Uneori mananca pe jos, unii mai iau si o carte in mana, in pauza de masa’. Nicolae Robu sare in apararea muncitorilor care lipsesc de pe santiere in Timisoara

TIMISOARA. Doua poduri din zona Iozefin, din Timisoara, Dragalina si Eroilor, sunt in santier de ceva vreme. Si, daca unul dintre ele este inchis, iar pe celalalt se circula cu restrictii, spre ‘bucuria’ soferilor, muncitorii  lipsesc cu desavarsire.

CITESTE SI: Sorin Supuran: Voi face public raportul de audit de la STPT, voi vorbi de jaful facut ani de zile si despre cum intelege Nicolae Robu sa-si respecte agajamentele 

Lipsa muncitorilor de pe cele doua poduri a fost observata si de primarul Nicolae Robu care desi a „descins” pe santier, le-a gasit acestora o scuza. Mai mult, edilul spune ca muncitorii nu trebuie luati in deradere, pentru ca de multe ori ei mananca pe jos sau abia mai apuca sa deschida cate o… carte, in pauza de masa.

Nu se lucreaza intr-un ritm care sa ma multumeasca. Cand am fost pe santier se lucra cam firav. Astazi a fost o descindere a dmonului Chis Culita (directorul Directiei Tehnice din Primaria Timisoara – n.r.) cu cei de la Enel pentru a se definitiva niste solutii pentru reteaua electrica din zona. Cand am fost acum 2-3 zile se lucra cam firav. Mi s-a dat raspunsul ca mai erau si altii la lucru, dar erau in pauza de masa. Nu trebuie sa luam in deradere, acesti oameni muncesc si nu e o munca usoara, ma refer la constructori. De multe ori sunt luati in deradere ca mai stau si ei si mananca uneori pe jos, unii mai iau si o carte in mana, pot fi vazute si astfel de scene. Acesti oameni trebuie sa aiba respectul nostru. Cunoscand viata lor, am un respect deosebit pentru ei„, a declarat Nicolae Robu.

CITESTE SI: Accident grav pe ‘Soseaua Mortii’ Timisoara – Lugoj. Ambulanta izbita de o masina, 5 victime. Foto 

Refacerea podurilor Eroilor si Dragalina a demarat la inceputul lunii mai, iar in 9, respectiv 10 luni de la data inceperii santierului, timisorenii ar trebuie sa traverseze Bega peste cele doua modernizate si largite, insa timpul ramas pana la finalizare este destul de scurt.

Fiecare pod va avea cate doua benzi pe sens, dar si piste de biciclete si trotuare largite.

Lucrarea de la Podului Eroilor costa 3,1 milioane de lei, iar cea de la Podul Dragalina costa 8,5 milioane de lei.

Exit mobile version