Opinia Timisoarei

Unde mai aveau loc si pentru bagaje? Sute de kilograme de carne si alcool, dar si mobila gasite de politistii de frontiera intr-un autocar dupa un control maraton

Politistii de frontiera austrieci i-au lasat fara proviziile de sarbatori pe soferii unui autocar dupa un control care a durat 10 ore.

CITESTE SI: Tir incarcat cu masini facut scrum pe autostrada Timisoara-Arad. Video 

Autocarul a fost oprit de fortele de ordine in localitate de frontiera Nickelsdorf, din Austria, iar la bordul sau se aflau doi soferi si 20 de pasageri, toti venind din Chisinau, Republica Moldova si indreptandu-se spre Paris, scrie ziare.com.

Si daca pasagerii aveau cantitati mai mici de mancare si alcool, soferi au lasat impresia ca se mutau in Franta, fapt care a dus la prelungirea controlului pana la 10 ore.

Politistii au gasit in habitaclul autocarului si in portbagaj, precum si in cabina de dormit a soferilor, 270 de kilograme de carne, 7 kilograme de oua, 63 de kilograme de branza, 8 de fasole, 66 de kilograme de struguri si 50 de kilograme de mere. Au mai fost gasiti si 408 litri de bauturi alcoolice de diferite tipuri, printre care si 100 de litri de tuica, 36 de sticle de spumant si 12 litri de vodca.

Politistii de frontiera au mai descoperit in autocar si prezenta a unei mobile de bucatarie, patru ferestre, patru anvelope de iarna si o saltea de dormit.

Bunurile au fost confiscate, iar toate alimentele perisabile au fost distruse. Mobila de bucatarie si bauturile alcoolice, in schimb, au fost returnate soferilor, dupa ce au platit taxele vamale aferente.

Exit mobile version