Opinia Timisoarei

Unde duce rusinea? Gestul neasteptat facut de tanarul care a furat bani dintr-un cabinet veterinar din Timisoara. Video

TIMISOARA. De rusine sau de teama ca va ajunge pe mana Politiei, tanarul care a dat lovitura intr-un cabinet veterinar din Timisoara de unde a furat banii aflati in portofelul unei cliente a luat astazi o decizie.

CITESTE SI: Tupeu de nedescris la Timisoara. Un tanar i-a furat banii unei femei, desi era filmat din toate unghiurile. Foto si video 

El a venit luni la cabinetul veterinar in jurul orei 12.00 si a inapoiat banii, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii clinicii pentru animale.

Tanarul si-a cerut scuze femeii si a spus ca regreta ce a facut. Nu isi explica ce anume l-a impins sa fure banii.

Iata imagini de la momentul in care tanarul s-a intalnit  cu timisoreanca pagubita, pentru a-i inapoia suma luata din portofel.

Va reamintim, tanarul, de loc din Gorj, a intrat intr-un cabinet veterinar din Timisoara zilele trecute unde, in ciuda faptului ca receptia era prevazuta cu camere de supraveghere, a furat banii dintr-un portofel apartinand unei femei care isi adusese cainele la un control. Sistemul video a surprins exact momentul in care tanarul profita de faptul ca portofelul fusese uitat pe un scaun, a luat banii din el, apoi s-a facut nevazut.

Cand stapana si-a dat seama ca i-au disparut banii, a dat alarma, iar reprezentantii cabinetului au postat imaginile cu hotul pe internet in speranta ca cineva il va recunoaste si le va da o mana de ajutor. Mai mult, veterinarii i-au cerut printr-un mesaj sa inapoieze suma furata.

Astazi, tanarul s-a conformat, astfel ca la Politie nu a fost depusa nicio plangere.

Exit mobile version