Opinia Timisoarei

Un tramvai fara vatman a lovit doua masini si s-a oprit intr-o alta garnitura, la Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Incident grav la Timisoara. Un tramvai fara vatman a pornit singur din loc, a izbit doua masini si s-a oprit intr-o alta garnitura, dupa ce a rulat 300 – 400 de metri.

CITESTE SI: Imagini cu urmarirea ca-n filme dupa un sofer fugar la Timisoara, unde s-au tras zeci de focuri de arma. Dara de scantei pe strazi si coloane de masini de politie. Video

Totul a inceput la intersectia Brediceanu cu Circumvalatiunii, unde un tramvai de pe linia 4 s-a oprit brusc din pricina unei pene de curent. Cum zona e in usoara panta, garnitura incepuse sa o ia usor la vale.

Vatamnita a coborat sa  ii avertizeze pe soferii care veneau in spatele garniturii, dar si sa anunte dispeceratul. In acest timp, pe cand femeia era plecata din cabina, s-a reluat alimentarea cu energie electrica a liniei.

La revenirea curentului, tramvaiul a pornit singur din loc, intrucat femeia care il conducea era inca afara si uitase sa traga frana hidraulica.

Odata plecat de pe loc, tramvaiul a lovit doua autoturisme pe care le-a impins in intersectie si s-a oprit in vagonul unei alte garnituri, cateva sute de metri mai departe. Aceasta dupa ce tramvaiul a mers singur pana la urmatoarea intersectie, Cetatii cu Bogdanestilor.

Din fericire, in tramvaiul care a mers singur nu era niciun calator.

Vatmanul celei de-a doua garnituri, cea izbita, era tot o femeie. Aceasta a fost usor ranita.  Un alt calator aflat in acest al doilea tramvai a suferit cateva vanatai si zgarieturi, in urma impactului.

Intre Piata 700 si Bogadanestilor, mai multe tramvaie sunt blocate pe linii, in coloana, din cauza accidentului.

Echipe ale STPT au intervenit la locul accidentului.

Vatmanita al carei tramvai a provocat accidentul a suferit un soc, gandindu-se ca se putea petrece o nenorocire.

La randul lor, politistii fac verificari pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul

O femeie in varsta de 54 de ani nu a asigurat corespunzator tramvaiul pe care il conducea la coborarea din acesta, moment in care garnitura a pornit din loc si a acrosat doua autoturisme. Tramvaiul s-a oprit dupa ce a lovit o alta garnitura, condusa de o alta femeie in varsta de 38 de ani. In urma impactului, cea de-a doua vatmanita, dar si un pasager in varsta de 47 de ani au fost raniti usor. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii IPJ Timis.

Video: George Stefanita

Exit mobile version