Opinia Timisoarei

Un tir ce transporta masini, rasturnat pe Autostrada Vestului. Soferul incarcerat a lesinat. Foto

Interventie a pompierilor si a unui echipaj SMURD, dupa un accident grav petrecut pe Autostrada Vestului in noaptea de duminica spre luni.

CITESTE SI: Calatori cu bagajele la spinare pe calea ferata. Un tren care venea la Timisoara s-a intepenit pe linii inainte sa ajunga in Gara de Nord. Oamenii, lasati de izbeliste. Foto 

Un tir ce transporta autoturisme s-a rasturnat pe marginea soselei de mare viteza in zona iesirii spre Zadareni.

Autotrenul s-a facut praf, iar masinile au fost in mare parte distruse.

Salvatorii l-au gasit pe sofer incarcerat si lesinat, dar in viata. L-au recuperat din cabina si l-au transportat de urgenta la spital.

Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 43 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu rutier, care transporta autoturisme, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a fost rănit grav conducătorul ansamblului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu consumase alcool.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version