Opinia Timisoarei

Un timisorean mort de 8 ani a primit o felicitare de „La Multi Ani!” din partea unui deputat de Timisoara

TIMISOARA. Fiul unui timisorean, care a a trecut in lumea dreptilor inca de acum opt ani, a facut public faptul ca a primit in cutia postala o felicitare aniversara pentru tatal sau, din partea deputatului  Marius Dugulescu.

Rares Gheorghe a declarat ca in data de 15 noiembrie s-au implinit exact opt ani de la decesul tatalui sau, iar in acea zi trista pentru familie, in casuta postala a primit o felicitare pentru tatal sau in care i se faceau urari de ”La multi ani, sanatate, fericire si pace” .  Felicitarea era iscalita de deputatul de Timisoara Marius Dugulescu.

Tata este mort de opt ani. Eu l-am scos din evidente imediat dupa ce a murit. Acum stau si ma intreb, de ce mai apare in evidente? Nu mi se pare correct si cred ca nu este singurul caz. M-a deranjat aceasta felicitare si am vrut sa fac publica intreaga patanie”, a declarat Rares Gheorghe.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, deputatul Marius Dugulescu nu a putut fi contactat pentru a comenta acest incident.

Marius Dugulescu a fost ales deputat in Parlamentul Romaniei in urma cu 4 ani din partea PDL. In aprilie,  acesta isi anunta trecerea la PNL in prezenta presedintelui partidului Crin Antonescu care a venit special la Timisoara pentru a-i ura bun venit in randurile formatiunii liberale. Ulterior, Dugulescu a spus ca nu a mai semnat adeziunea de intrare in PNL, iar acum candideaza pentru un nou mandat de deputat din partea PP-DD.

Exit mobile version