Opinia Timisoarei

Un timisean va pedala 4.000 de km pana in Iran! Ce si-a propus sa afle?

TIMIS. Un tanar din Lugoj se pregateste sa plece intr-o calatorie mai putin obisnuita: va pedala peste 4.000 de km pana in Iran pentru a afla ce-i face fericiti pe oameni.

Silviu Cadia va porni la drum pe 1 aprilie, din Timisoara, si va calatori aproape 10 saptamani trecand prin Bulgaria, Turcia, Georgia, Armenia, destinatia finala fiind Iranul.

„Ideea mi-a venit dupa o plimbare cu cativa prieteni in Caras-Severin. Mi-a placut foarte mult si atunci m-am gandit la o drumetie mai lunga. De asemenea, eu lucrand in domeniul de cercetare a pietei, m-am gandit daca as rezuma totul la o singura intrebare care ar fi aceasta”, povesteste Silviu Cadia care a hotarat sa-i intrebe pe oameni ce-i face fericiti.

„Intoarcerea o voi face cu avionul pentru ca nu am destule zile de concediu dupa cele aproximativ 10 saptamani de pedalat pana-n Iran”, a explicat lugojeanul.

Pe langa expeditia in sine, Silviu a venit si cu ideea de a ajuta prin demersul sau o persoana aflata intr-o situatie delicata. Asa a ales la intamplare o fata din Deva pe care o va sustine financiar pentru operatia de care are nevoie. Banii ar urma sa provina din vanzarea cate unei zile pe traseu.

Citeste intreaga poveste pe redesteptarea.ro

Exit mobile version