Opinia Timisoarei

Un taximetrist jefuit si sechestrat s-a salvat sarind din propria masina, langa vama Cenad. Urmarea e ca-n filme!

TIMIS. Momente de spaima pentru un sofer de taxi din Arad, in varsta de 25 de ani, care s-a trezit fara voie in mijlocul unui adevarat film de actiune, in care aproape ca si-a vazut moartea cu ochii. Totul dupa ce a luat cu masina 3 clienti dintr-un club de noapte dintr-o localitate aradeana.

Acestia i-au cerut sa-i transporte la Sanpetru German. Ajuns la destinatie, insa taximetristul s-a trezit ca cei trei barbati nu vor sa-i plateasca. Ba mai mult, l-au luat la bataie. I-au carat cu darnicie pumni si picioare, apoi l-au imobilizat si l-au azvarlit pe bancheta din spate. Agresorii s-au urcat in masina, iar unul dintre ei a pornit autoturismul conducandu-l spre vama Cenad.

Pe drum, clientii au scotocit masina si i-au luat taximetristului banii incasati peste zi. La un moment dat, barbatii s-au oprit si i-au mai dat soferului o mama de bataie, crezand ca a ascuns o parte din castiguri, dupa care si-au reluat drumul.

Cand au ajuns in apropiere de granita, cei trei au observat o patrula a politiei de frontiera si s-au speriat. In timp ce se sfatuiau ce decizie sa ia, taximetristul a profitat de panica din masina, a deschis portiera si a sarit din autoturism, luand-o la fuga pe camp.

Cel aflat la volan a calcat pedala de acceleratie alegand sa dispara cat mai grabnic.

Cum vama Cenad era la cateva sute de metri, tanarul taximetrist a fugit spre punctul de trecere frontiera si le-a povestit agentilor ce i s-a intamplat.

Un echipaj a pornit in cautarea masinii.  Politistii aveau sa descopere la scurt timp ce au patit cei trei fugari.

In timp ce gonea disperat, impreuna cu prietenii lui, soferul a pierdut controlul masinii, iar autoturismul s-a rostogolit de cateva ori pe sosea si a ramas rasturnat in sant. Toti trei au fost raniti. Cel care conducea s-a ales cu fractura de mandibula, coaste rupte si vanatai la nivelul pieptului. Ceilalti doi au avut mai putin de suferit si au fost retinuti imediat. Soferul a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital unde a ramas internat.

Judecatorii Tribunalului Arad au emis mandate de arestare preventiva pe numele celor trei pentru talharie si privare de libertate.

Exit mobile version