Opinia Timisoarei

Un taximetrist din Timisoara a lovit o fetita pe trecerea de pietoni si a fugit de la locul accidentului

TIMISOARA. Accident cu fuga in dimineata zilei de miercuri, la Timisoara. Un taximetrist a lovit o adolescenta de 15 ani care mergea spre scoala chiar pe trecerea de pietoni si a plecat mai apoi de la locul faptei.

Barbatul s-a dat totusi jos din masina si a intrebat-o daca se simte bine, dar apoi a parasit locul accidentului si nici macar n-a anuntat Politia. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie, orice accident cu victima trebuie anuntat, in caz contrar fiind considerat accident cu fuga de la locul faptei.

Toata scena, petrecuta pe strada Transilvania din zona Dambovita din Timisoara, a fost vazuta de trecatori, care au luat in graba indicativul taximetrului.

Din fericire, adolescenta n-a fost grav ranita. Fata si-a continuat drumul spre scoala, unde i s-a facut rau. Ajunsa la liceu, i-a povestit dirigintei sale patania. Profesoara a anuntat Politia si a chemat imediat Ambulanta, care a transportat-o la spital.

Barbatul a fost gasit de politisti si dus la audieri. Va fi cercetat pentru lovire din culpa si parasirea locului accidentului.

Exit mobile version