Opinia Timisoarei

Un tanar sofer a murit la volan si a dat cu masina peste o fetita de 6 ani, care se afla pe trotuar

Tragedie. La doar 29 de ani, un sofer a murit la volan, iar masina pe care o conducea, scapata de sub control, a ajuns pe un trotuar si a accidentat o fetita de 6 ani care se afla pe strada alaturi de mama sa.

CITESTE SI: Taximetristul care a batut un sofer de 19 ani dupa un accident la Timisoara, retinut de politisti. Video

Nenorocirea s-a petrecut in orasul Petrosani din judetul Hunedoara.

Politistii au deschis un dosar penal.

In data de 29 ianuarie 2022, Politia Municipiului Petrosani, a fost sesizata prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul ca, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petrosani, a avut loc un eveniment rutier. Politistii ajunsi la fata locului, au constatat ca, un barbat in vârsta de 29 de ani, din municipiul Petrosani, in timp ce conducea un autoturism, din motive medicale, a patruns pe trotuarul din fata unui imobil, moment in care a acrosat o fetita in vârsta de 6 ani care se afla impreuna cu mama sa”, transmite IPJ Hunedoara.

Medicii sositi la fata locului au incercat din rasputeri sa-l readuca in simtiri pe soferul de numai 29 de ani, insa, in ciuda manevrelor de resuscitare, nu au reusit. Cel mai probabil, tanarul a suferit un infarct, insa acest lucru urmeaza sa fie stabilit de catre legisti.

In urma accidentului, a fost declarat decesul conducatorului auto, copilul fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

Exit mobile version